opc_loader
Merken

Wij krijgen veel vragen over het het plaatsen van Philips Hue lampen in onze buitenverlichting. In alle lampen met een E27 of E14 fitting kunnen Philips Hue lampen geplaatst worden. Als de lampen voorzien zijn van Hue lampen dan kunt u eenvoudig met uw smartphone of met de Dimmer-Schakelaar de lampen bedienen, aan en uitzetten maar ook dimmen.

 

De Philips Hue lampen kunt u op twee manieren aansluiten/bedienen, namelijk met:


Een Bridge

De Philips Hue Bridge op je internetrouter aansluiten en download de Philips Hue-app op je tablet of smartphone. Nu kunt je eenvoudig de Hue lampen koppelen en bedienen. Aan 1 bridge kun je maximaal 50 lampen koppelen en zijn op afstand te bedienen waar ook ter wereld.Voor een goede bediening van de lampen heb je wel een stabiel wifi netwerk nodig.

   Een draadloze dimmer-schakelaar (geen bridge nodig)

Wie zijn smart verlichting niet via een smartphone of tablet wil bedienen, gaat voor de Philips Hue Draadloze Dimmer-Schakelaar. Deze dimmer werkt op batterijen. Je bevestigt het wandplaatje aan de muur, waarna je de dimmer eenvoudig bevestigt dankzij de magneet. Wil je je verlichting vanuit je luie stoel bedienen? Dan haal je de dimmer van het wandplaatje en gebruik je hem als afstandsbediening. Zo dim je de lampen zonder dat je een opgeladen smart device bij de hand hebt. Met de dimmer-schakelaar kun je maximaal 10 lampen bedienen en je kunt geen kleuren instellen (alleen wit licht) het bereik van de dimmer-schakelaar is ongeveer 12 meter.